Μπιανκόνι: «Κάνω όνειρα για το ευρωπαϊκό»

Μια Ιταλίδα στο λιμάνι… Η πρώτη Ιταλίδα πολίστρια που θα φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι περιμένει με ανυπομονησία την ώρα που θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και δηλώνει έτοιμη γι’ αυτή την μεγάλη πρόκληση. Η Ιταλίδα πολίστρια για πρώτη φορά θα παίξει στο εξωτερικό και μιλάει με περηφάνια για την επιλογή της: “Είχα πάντα στο μυαλό μου να παίξω στο εξωτερικό. Όταν μου ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορούσα να πω όχι από την στιγμή που είχα αποφασίσει να δοκιμάσω να παίξω εκτός Ιταλίας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν μπορούσα ν’ αρνηθώ. Είναι για μένα μεγάλη πρόκληση”. 

Η Ρομπέρτα έχει κατακτήσει στην καριέρα της, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λεν Τρόφι και το Σούπερ Καπ Ευρώπης αλλά δεν κρύβει το λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού:

«Κάνω όνειρα για ένα Ευρωπαϊκό. Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε”. Η Ιταλίδα γνωρίζει πολλές παίκτριες από τον Ολυμπιακό αλλά περιμένει να συνεργαστεί μαζί τους: “Γνωρίζω πολλά κορίτσια από την εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές διεθνείς και τις έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές με την εθνική Ιταλίας. Θέλω να τις γνωρίσω καλύτερα και όλοι μαζί να πάμε ψηλά τον Ολυμπιακό». 

Σχετικά άρθρα