Οι… αποκλειστικές εμφανίσεις του Απόλλωνα Σμύρνης

Εμφανίσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για τον Απόλλωνα Σμύρνης θα φορέσουν φέτος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ριζούπολης.
Μάλιστα η διοίκηση του συλόγου παροσυίασε τις συγκεκριμένες εμφανίσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Τρεις εμφανίσεις αντάξιες της ιστορίας του Απόλλωνα Σμύρνης θα φορούν κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Πρόκειται για εμφανίσεις, η οποίες σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από και για την ομάδα μας στην προσπάθεια της διοίκησης να τονίσει μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας τη μοναδικότητα του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση συνεργάστηκε με την πολυεθνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης Lotto. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία του είδους, που δέχεται να δημιουργήσει ποδοσφαιρικές εμφανίσεις αποκλειστικά για μια ομάδα.

Η διοίκηση προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο ταιριάζει απόλυτα στην ποδοσφαιρική κουλτούρα του Απόλλωνα Σμύρνης και των φιλάθλων του. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το κόστος μιας τέτοιας κίνησης ήταν υψηλό αλλά και ο χρόνος παράδοσης των αποκλεστικών εμφανίσεων αρκετά μεγάλος.

    
 
Ο σχεδιασμός έγινε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και βέβαια στα φυσικά χρώματα της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν τις νέες εμφανίσεις μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ενώ η διοίκηση έχει φροντίσει να προμηθευτεί εμφανίσεις που θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα και θα χρησιμοποιηθούν σε όλες τις επίσημες αναμετρήσεις έως τότε».

Σχετικά άρθρα