Με Μπαϊράμι στη Δανία

Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή επίσημου αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από ένα εξάμηνο κάνει ο Εμίρ Μπαϊράμι στη Δανία.

Ο Σουηδός παίκτης ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του ιατρικού τιμ και εδώ και καιρό προπονείται σε φουλ ένταση χωρίς ενοχλήσεις στην περιοχή όπου εγχειρίστηκε (κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου). Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μίντιλαντ.

Ο Αναστασίου μετράει τις απουσίες του Μάρκους Μπεργκ φυσικά (το πρωί της Τετάρτης στις 11 παίρνει εξιτήριο), του τιμωρημένου Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, του Βαλμίρ Μπερίσα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και των Μλάντεν Πέτριτς, Διαμαντή Χουχούμη. Οι δύο τελευταίοι έβγαλαν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο Πέτριτς έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση στον προσαγωγό και ο Χουχούμης κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Σχετικά άρθρα