Πήρε Κλέμπερ το Αμβούργο

Οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη συνεχίζουν τις μεταγραφές με στόχο την ενίσχυσή τους και το Αμβούργο απέκτησε από την Κορίνθιανς τον 23άχρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Κλέμπερ. Η γερμανική ομάδα ενίσχυσε τα μετόπισθέν της, δίνοντας 2εκ. ευρώ…
****
Η Φράιμπουργκ πήρε τον 28άχρονο Ισπανός κεντρικό αμυντικό, Μαρκ Τορεχόν, ο οποίος άφησε την Κάιζερσλαουτερν (παίζει στη Β’ Γερμανίας).
****
Η Σέλτικ μπορεί να αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά συνέχισε την ενίσχυση της με την ανακοίνωση της απόκτησης του Ουακάσο Μουμπάρακ. Πήρε τον 24άχρονο Γκανέζο εξτρέμ από την Ρουμπίν Καζάν με την μορφή δανεισμού, αλλά στη συμφωνία υπάρχει οψιόν απόκτησης το επόμενο καλοκαίρι.
****
Τον Μοντιμπό Μάγκα δανεικό από την Γουέστ Χαμ πήρε η Μετς. Ο 26άχρονος επιθετικός από το Μάλι τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε δανεικός στην ΚΠΡ. Από τα «σφυριά» αποκτήθηκε το 2012 από την Σοσό.
****
Ανταλλαγή είχαμε στην Ιταλία… Συγκεκριμένα, η Πάρμα έδωσε στην Σαμπντόρια τον 34άχρονο Ιταλό μέσο, Μάρκο Μαρκιόνι και πήρε ως αντάλλαγμα τον 28άχρονο Ιταλό αριστερό μπακ, Αντρέα Κόστα!

Σχετικά άρθρα