Πρώτη προπόνηση στην Σεβίλλη (pics)

Την πρώτη προπόνηση της έκανε απόψε η Εθνική ομάδα στην Σεβίλλη, στην οποία από το προσεχές Σάββατο (30/8) θα προσπαθήσει να διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η «επίσημη αγαπημένη» στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Σενεγάλη (30/8, 9 μ.μ.), Φιλιππίνες (31/8, 9 μ.μ.), Πουέρτο Ρίκο (1/9, 9 μ.μ.), Κροατία (3/9, 9 μ.μ.) και Αργεντινή (4/9, 11 μ.μ.).

Στόχος της Εθνικής είναι να τερματίσει αρχικά στις πρώτες τέσσερις θέσεις του ομίλου για να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης και στην συνέχεια να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση, ώστε να έχει θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στο «χιαστί» ματς με ομάδα από τον Α’ Όμιλο (Βραζιλία, Γαλλία, Αίγυπτος, Ιράν, Σερβία και Ισπανία).

Στην σημερινή προπόνηση, που έγινε σε βοηθητικό γήπεδο του Παλάθιο Μουνισιπάλ ντε Ντεπόρτες Σαν Πάμπλο πήρε μέρος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά μετά την ταλαιπωρία, που πέρασε λόγω προσβολής από γαστρεντερίτιδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν μπει στο γήπεδο της Σεβίλλης για την προπόνηση της Εθνικής

Με αποφασιστικό βλέμμα ο αρχηγός Νίκος Ζήσης πριν την πρώτη προπόνηση στην Σεβίλλη

Ο Φώτης Κατσικάρης κατά την είσοδο του στο γήπεδο της Σεβίλλης για την πρώτη προπόνηση

Ο Κώστας Παπανικολάου σκεπτικός πριν την πρώτη προπόνηση στην Σεβίλλη

Ο Νικ Καλάθης δείχνει να αιφνιδιάζεται από τον φακό…

Ο Γιάννης Μπουρούσης κατά την είσοδο στο γήπεδο της Σεβίλλης

Έτοιμος για το Παγκόσμιο φαίνεται ο Κώστας Βασιλειάδης

Το πούλμαν της Εθνικής

Πανοραμική άποψη του Παλάθιο Μουνισιπάλ ντε Ντεπόρτες Σαν Πάμπλο που θα γίνουν οι αγώνες του ομίλου της Εθνικής, του δεύτερου της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σχετικά άρθρα