Μέγιερι: «Φέτος τρίποντο στο Αγρίνιο»

Ο Μπάλας Μέγιερι δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να νικήσει φέτος στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και να συνεχίσει στην κορυφή.
 
Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το ματς με τον Παναιτωλικό και τους στόχους στη ζεόν μίλησε ο Μπάλας Μέγιερι.
 
Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στη NOVA:
 
Πρώτα θα θέλαμε τις εντυπώσεις σου από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
 
«Νομίζω πως για πρώτο παιχνίδι πήγαμε αρκετά καλά. Πήραμε τους τρεις πόντους. Ξεκινήσαμε με πολύ ένταση, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος του αγώνα όπου είχαμε υψηλή απόδοση. Κάναμε πιο εύκολο το παιχνίδ για εμάς. Ήταν μία καλή αρχή».
         
Πράγματι, ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αλλά δεν ήταν εξίσου καλός στο δεύτερο μέρος. Η διάρκεια είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό;
 
«Όπως είπα, ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια ταχύτητα. Αλλά ήταν φυσιολογικό, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι της περιόδου. Για ορισμένους παίκτες ήταν τα πρώτα 90 λεπτά τους στην περίοδο. Είναι εντελώς διαφορετικό όταν παίζεις 60 λεπτά σε ένα φιλικό σε σχέση με τα 90 λεπτά ενός αγώνα πρωταθλήματος. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος. Νομίζω πως από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό το πρώτο καλό ημίχρονο, μπορεί στη συνέχεια να γίνει 75 ή 90 λεπτά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να έχουμε καλή απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα».
 
Στη δεύτερη αγωνιστική σας περιμένει στο Αγρίνιο ένα δύσκολο ματς, όπου πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να νικήσει.
 
«Ναι, είναι πάντα δύσκολο για εμάς όταν αγωνιζόμαστε εκεί. Είναι γεμάτο από ένταση αυτό το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές έχουμε δυσκολίες. Αλλά πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και εν αντιθέσει με πέρσι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
 
Και ένα προσωπικό ερώτημα. Πως κύλησε η προετοιμασία και πως αισθάνεσαι;
 
«Νομίζω ότι κάναμε καλή προετοιμασία. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας τον ίδιο χαρακτήρα, όπως κάναμε και στην προετοιμασία. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το 42ο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και φυσικά ο προσωπικός μου στόχος».

Σχετικά άρθρα