Γιαννιώτας για αντι-Ντε Μπλάσις στον Αστέρα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Αστέρα Τρίπολης, κλείνοντας το κενό που αφήνει η παραχώτηση του Ντε Μπλάσις στη Μάιντς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μία ημέρα μετά την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του EUROPA LEAGUE, o Αστέρας απέκτησε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ τον Έλληνα ακραίο επιθετικό Γιάννη Γιαννιώτα, που θα προσθέσει ακόμη μια ποιοτική λύση στα χέρια του Στάικου Βεργέτη ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1993 στο Νεοχώρι Χαλκιδικής και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες παίζοντας κατά σειρά στην εθνική παίδων, στην εθνική νέων και σήμερα είναι ενεργός διεθνής με την εθνική ελπίδων, συμπαίκτης του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Τάσου Μπακασέτα. Με την εθνική νέων έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαικού πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2012.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα με την οποία ντεμπουτάρισε στις 5 Νοεμβρίου 2011 εναντίον του Ολυμπιακού.

Το καλοκαίρι του 2013 η Φορτούνα Ντίσελντορφ απέκτησε τον Γιαννιώτα (8 αγώνες-1 γκολ), ενώ φέτος στον Αστέρα θα φορέσει το Νο70».

Σχετικά άρθρα