Έτοιμος για τρίτη επιστροφή ο Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί ότι θα έχει ξανά στο ρόστερ του τον Κώστα Μήτρογλου με τη σούπερ πρόταση που έχει κάνει στη Φούλαμ για μονοετή δανεισμό του διεθνούς επιθετικού που στα 26 του χρόνια ετοιμάζεται για την νέα επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από δανεισμούς σε Πανιώνιο, Ατρόμητο και τη μεταγραφήσ την Αγγλία. 
 
Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης έχεουν παλέψει εδώ και καιρό για να πετύχουν τη νέα συνεργασία τους και οι αντιδράσεις της Φούλαμ είναι πολύ κοντά στο να καμφθούν, με τον Μήτρογλου έτοιμο για να έρθει στην Ελλάδα και να επιστρέψει στο Ρέντη. 
 
Σε περίπτωση που δεν γίνει του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Ζόνας. Με τον 30χρονο Βραζιλιάνο γκολτζή της Βαλένθια υπάρχουν προχωρημένες επαφές και είναι έτοιμη εναλλακτική λύση. 
 
Για τον άξονα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στις τελευταίες ώρες της περιόδου να κλέισει τον Πάπε Ντιοπ από την Λεβάντε. Με τον παίκτη υπάρχει πλήρης συμφωνία αλλά η ισπανική ομάδα προβάλλει συνεχώς νέες αξιώσεις στις διαπραγματεύσεις. Λογικά έστω και στο φινάλε η μεταγραφή θα γίνει, με τους ερυθρόλευκους να έχουν στο τραπέζει κι άλλες λύσεις. Πρόκειται για τον Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ και τον Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί. Όλα δείχνουν Ντιοπ, αλλά αν δεν γίνει θα αποκτηθεί ένας εκ των διεθνών Σέρβων.
 
Ο Κώστας Γιαννούλης και όχι ο Εμιλιάνο Ινσούα είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Χοσέ Χολέβα που πάει στη Ρόμα. Ο Ολυμπιακός θέλει πιο πολύ ελληνική επιλογή και για το θέμα της λίστας στην ΟΥΕΦΑ καθώς οι θέσεις των ξένων είναι ήδη καλυμμένες και αν αποκτηθούν άλλοι, κάποιοι θα πρέπει να κοπούν από το Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Για τον Μανιάτη και τον Σαβιόλα φαίνεται πως δεν θα γίνει κάτι με τις προτάσεις από το εξωτερικό και οι παίκτες θα μείνουν. 
 
Ο Άλαν Πουλίδο επιστρέφει στην Ευρώπη, σε Μιλάνο ή Αθήνα, αποχωρώντας από το Μεξικό και περιμένοντας πια τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών για τη συνέχεια της καριέρας του μακριά από την Τίγκρες. 

Σχετικά άρθρα