Επιστροφή στην πατρίδα για τον Άγκερ

Στην πατρίδα του επέστρεψε Ντάνιελ Άγκερ μετά από 8,5 χρόνια, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρόντμπι! Ο διεθνής άσος αποχώρησε από την Λίβερπουλ και αποτελεί ένα από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών των «κόκκινων»! Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον αγγλικό σύλλογο, αλλά και την Μπρόντμπι. Ο Ντανιέλ Άγκερ δεν ήταν στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει, επιστρέφοντας στην ομάδα απ’ την οποία είχε πάρει μεταγραφή το 2006 για τους «κόκκινους» του «Άνφιλντ»!

«Η Λίβερπουλ ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και είναι δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου που φεύγουμε μετά από τόσο καιρό. Νιώθω πως η επιστροφή μου στη Μπρόντμπι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν θα έφευγα απ’ τη Λίβερπουλ για να πάω πουθενά αλλού πέραν της Μπρόντμπι. Φαίνεται και απ’ το ότι απέρριψα αρκετές προτάσεις τόσο απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και την Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Άγκερ, λίγο πριν αφήσει την Αγγλία και την Λίβερπουλ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της περίπου 5 εκατ. ευρώ απ’ την πώληση.

Ο 29άχρονςο άσος στα 8,5 χρόνια του που έπαιξε στην Αγγλία, αγωνίστηκε 232 φορές με την φανέλα των «κόκκινων», σημείωσε 14 γκολ. Σήκωσε ένα Carling Cup το 2012, αλλά όπως είπαμε δε΄θηκε πολύ με την Λίβερπουλ. Είναι ενδεικτικό πως έχει σχεδιάσει στα δάχτυλά του το μότο «YNWA».

Την ίδια ώρα η Μπρόντμπι ανακοίνωσε πως παραχώρησε τον Σίμον Μακιενοκ στην Παλέρμο! Ο 24άχρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα της Σικελίας. Με την Μπρόντμπι σε 81 ματς πέτυχε 37 γκολ!

 

Σχετικά άρθρα