«Σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας»

Σημαντική για την αυτοπεποίθηση της Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε την αποψινή εμφάνιση και νίκη επί της Σενεγάλης στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας ο Κώστας Παπανικολάου.

«Κοιτώντας τα ρόστερ και κρίνοντας από αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Κροατία θα είχε μια εύκολη πρεμιέρα απέναντι στις Φιλιππίνες, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ», σχολίασε αρχικά ο 24χρόνος φόργουορντ «βλέποντας» και τον αυριανό αντίπαλο.

«Εμείς θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί κανείς δεν είναι εύκολος αντίπαλος», σημείωσε ο «Παπ» και υπογράμμισε: «Για να έχουν φτάσει ως εδώ σημαίνει ότι την προηγούμενη χρονιά έχουν κάνει κάποια επιτυχία ή έχουν κάποια ιστορία σε αυτά τα τουρνουά. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και αυτό είναι σημαντικό, τρέξαμε ωραία το γήπεδο, βγάλαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια και σουτ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας. Χρειάζεται σοβαρότητα και στη συνέχεια, γιατί είδαμε τι έγινε με την Κροατία. Δεν είμαστε εδώ ούτε για να χλευάζουμε, ούτε για να μην σεβαστούμε κάποιον».

«Είμαστε εδώ για να σεβαστούμε πάνω από όλα τους εαυτούς μας και την ευκαιρία που μας δίνεται να είμαστε εδώ», επισήμανε ο 24χρόνος φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα