Παπανικολάου: «Έχουμε πλουραλισμό, σημαντική νίκη»

Η Εθνική μας ομάδα κέρδισε τις Φιλιππίνες με 82-70 και πλέον μετράει δύο νίκες στον δεύτερο όμιλο του Μουντομπάσκετ, σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην μικτή ζώνη για τον αγώνα και τόνισε πως μπορεί να μην είναι γνωστό αλλά οι Φιλιππίνες είναι μία καλή ομάδα.

“Οι Φιλιππίνες παίζουν ένα άναρχο αλλά έξυπνο μπάσκετ, έχουν καλή ομάδα. Μπορεί να μην είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό το στιλ, αλλά είναι επικίνδυνο και τους βολεύει. Εμείς κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε μπροστά”, είπε αρχικά ο φόργουορντ των Ρόκετς.

Για τον Πρίντεζη: “Το καλό είναι ότι έχουμε πλουραλισμό στην ομάδα και όλοι βοηθάνε. Σήμερα ήταν ο Πρίντεζης και άλλη φορά κάποιος άλλος παίκτης. Αξίζει τα εύσημα για τον περιορισμό του Μπλατς και όλα τα παιδιά στη θέση 4 έκαναν καλή δουλειά και τον περιόρισαν. Είναι ένας παίκτης που βάζει 30 πόντους, εμείς καταφέραμε και τον περιορίσαμε. Όλοι οι πόντοι που έβαλε τους έβαλε δύσκολα, είτε με βολές είτε με κρεμασμένα από την μπασκέτα σουτ. Δεν μας πόνεσαν οι πόντοι του. Μπράβο σε όλους πήραμε σημαντική νίκη”.

Για την νίκη της Σενεγάλης: “Εμείς παίζουμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι”.

Σχετικά άρθρα