Πάει Τραμπζονσπόρ ο Αβραάμ

Εντείνονται οι πληροφορίες για μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζονσπόρ, παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από πλευράς Ολυμπιακού.
 
Το ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό από την τουρκική ομάδα είναι πολύ έντονο και λέγεται ότι υπάρχει εξαιρετική πρόταση για τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή κατόπιν θερμής εισήγησης του Βαχίντ Χαλίλχοζιτς.
 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, ο διεθνής αμυντικός ζήτησε άδεια μιας ημέρας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου να ταξιδέψει στην Τουρκία και να υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ. 
 
Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
 
«Σας ενημερώνουμε ότι ο διεθνής αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος ζήτησε και έλαβε από τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι άδεια μίας ημέρας για προσωπικούς λόγους. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών την Τρίτη 2/9/2014.
Παρών κατά την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών ήταν στις “Vouliagmenis Suites” ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συνομίλησε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή και τους συμπαίκτες του και του ευχήθηκαν ταχύτατη αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του το περασμένο Σάββατο.»

 
Αναμένονται οριστικές και επίσημες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ο Ολυμπιακός θα κρατήσει ως στόπερ τον Τάσο Αυλωνίτη. 
 
 

Σχετικά άρθρα