Φασούλας: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Δηλώσεις μετά τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Πουέρτο Ρίκο, έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας, στον ΟΤΕ TV ο οποίος τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται για αυτή την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Το μπάσκετ έχει αλλάξει πολύ. Είναι πιο γρήγορο και πιο δυνατό. Δεν περίμενα να περνάμε με τόση ευκολία αυτούς τους αγώνες. Δεν έχουν παίξει όλοι καλά αλλά πιστεύω ότι θα δούμε τα καλύτερα μπροστά μας”, είπε αρχικά ο Φασούλας.

Για την εικόνα της Εθνικής: “Οι παίκτες δεν το βάζουν κάτω και μου αρέσει που παίζουν ομαδικά. Επίσης παίζουμε κανονικό μπάσκετ, με παίκτες στον 1, στο 2, στο 3 στο 4 και στο 5. Θα ήθελα να δω τον Αντετοκούμπο και σε άλλες θέσεις, έχει πάρα πολλά να δώσει στην Εθνική. Και τώρα δίνει βέβαια. Παίζουν όμως ομαδικά, ο ένας για τον άλλον.”

Για τους παίκτες της Εθνικής μας: “Έχουμε 4 ΝΒΑers, έχουμε βγάλει παιδιά που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Και οι άλλες ομάδες έχουν τέτοιους. Ο Μπλατς μου θυμίζει τον Τάρπλεϊ ας πούμε. Η Φιλιππίνες και η Σενεγάλη δεν είναι ομαδούλες. Περιμένουμε υψηλότερα πράγματα από αυτή την Εθνική ομάδα

Σχετικά άρθρα