Επιβράβευση για Καρέλη, Νάνο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού καλεί εντός των ημερών τους ατζέντηδες  των Νίκου Καρέλη, Νάνο Γκονζάλες προκειμένου να αναπροσαρμόσει τις απολαβές των ποδοσφαιριστών.
Σε μια από τις τελευταίες συσκέψεις κορυφής στον Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιβραβευτούν ορισμένοι παίκτες – κολώνες του Τριφυλλιού. Πρώτος από όλους ο Μάρκους Μπεργκ. Ο ηγέτης της ομάδας θα κληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με χρονική επέκταση αλλά και άνοδο ετήσιων απολαβών (450.000 ευρώ εισπράττει τώρα).
Πριν τον Μπεργκ όμως θα γίνει αυτό με τους Νάνο, Καρέλη. Ο μάνατζερ του Ισπανού αμυντικού είναι στην Ελλάδα ακριβώς για να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα. Το συμβόλαιο του Νάνο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και εισπράττει κατά μέσο όρο 120.000 ευρώ. Θα ανέβει σημαντικά στα χρήματα (πιθανώς διπλασιασμός) και παράλληλα θα επεκτείνει ένα χρόνο τη λήξη συνεργασίας.
Με τον ατζέντη του Καρέλη έχει γίνει ήδη επαφή και εντός των ημερών θα γίνει συνάντηση. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και εισπράττει 90.000 ευρώ ετησίως.
Δεν αποκλείεται να γίνει παρόμοια κίνηση για τον Γιώργο Κουττρουμπή αλλά και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Σχετικά άρθρα