Σούπερ εύκολο και ελαφρύ γιαουρτογλυκό με ανανά!

<div class="ingredients">
<h3 class="label-above stage-title">Υλικά: </h3>
<ul class="ingredient-list">
<li class="ingredient"><span class="amount"><span class="label-inline space"> </span>750 γρ.</span><span class="name"><span class="label-inline space"> </span>στραγγιστό γιαούρτι</span></li>
<li class="ingredient"><span class="amount"><span class="label-inline space"> </span>500 γρ.</span><span class="name"><span class="label-inline space"> </span>σαντιγί</span></li>
<li class="ingredient"><span class="amount"><span class="label-inline space"> </span>1 κονσέρβα</span><span class="name"><span class="label-inline space"> </span>ανανά</span><span class="text-after-ingredient"><span class="label-inline space"> </span>μεσαίου μεγέθους</span></li>
</ul>
</div>
<div class="instructions">
<h3 class="label-above clearfix">Εκτέλεση: </h3>
<p>Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί.</p>
<p>Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν.</p>
<p>Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι.</p>
<p>Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.</p>
<p>Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες.</p>
</div>

Σχετικά άρθρα