«Πρώτη» για Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλη

Με την παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και του Κώστα Γιαννούλη για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Ρέντη. 
 
Λόγω των πολλών απουσιών στην προπόνηση συμμετείχαν και παίκτες από τις Ακαδημίες της ομάδας. 
 
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:
 
«Και το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο Ρέντη, προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους. Απουσίες υπάρχουν αρκετές, καθώς πολλοί παίκτες του Θρύλου έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, όμως στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν και δύο νέα πρόσωπα: Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Κώστας Γιαννούλης. Παράλληλα, στην προπόνηση συμμετείχαν και νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.
 
Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις ανάπτυξης της δύναμης και της ταχύτητας των παικτών. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην κατοχή και έκαναν «μονομαχίες» με την μπάλα (4 εναντίον 2 κλπ). Στο τέλος έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο και έτσι ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους εκγύμναση.
 
Οι τραυματίες συνέχισαν τα προγράμματά τους, όπως χθες. Το ραντεβού των «ερυθρολεύκων» ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης, στις 09:00».

Σχετικά άρθρα