Κανονίδης ο τέταρτος για τον Κόροιβο

Ο Ανδρέας Κανονίδης είναι η τέταρτη μεταγραφή του «νεοφώτιστου» Basket League ΟΠΑΠ Κόροιβου Αμαλιάδας.
Ο 23χρόνος φόργουορντ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ ο Κόροιβος είναι η έκτη ομάδα στην καριέρα του στην Α1. O Κόροιβος μέχρι τώρα έχει αποκτήσει, επίσης, τον Βόσνιο γκαρντ Σάσα Βασίλιεβιτς, τον Αμερικανό γκαρντ Τζος Μαγκέτι και τον Μιχάλη Γιαννακίδη, ενώ ανανέωσε την συνεργασία της με τον Γιώργο Γαλιώτο.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Αμαλιάδας:
«Ο Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ανδρέα Κανονίδη, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.
Ο ταλαντούχος φόργουορντ έχει διατελέσει μέλος των «μικρών» μας εθνικών ομάδων και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του με την φανέλα του Πανιωνίου, όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α1 Εθνική Κατηγορία και το 2010 μετακόμισε στον Ηλυσιακό.
Ακολούθησε μια εξαιρετική χρονιά στο Μαρούσι (2011-2012), με επόμενο σταθμό το Περιστέρι, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους νέους τους πρωταθλήματος και δεύτερος σκόρερ των «πριγκίπων της δυτικής όχθης». Πέρυσι, αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι κάτοικος Αμαλιάδας.
Who is who
Όνομα: Ανδρέας Κανονίδης
Ημ. Γέννησης: 26/07/1991Θέση: φόργουορντΎψος: 2,01μΠροηγούμενες ομάδες: Πανιώνιος, Ηλυσιακός, Μαρούσι, Περιστέρι, Ρέθυμνο».

Σχετικά άρθρα