Με κόσμο στην Άμφισσα

Το 4-0 του “Σπύρος Λούης” δεν αφήνει πολλά περιθώρια… κουβέντας για τη ρεβάνς η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο της Άμφισσας και όχι στη Λιβαδειά ή στη Λαμία, όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Φωκικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, επιθυμία του είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ να έχουν τη δυνατότητα να δούνε το ματς από κοντά.

Αναλυτικά:

«Ανεξάρτητα με το εάν η αστυνομία θα αποφασίσει ή όχι να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Άμφισσα για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εγώ δεν θέλω να στερήσω την χαρά των φιλάθλων. Επιθυμία μου είναι να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό με τον Ολυμπιακό και να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά ένα τέτοιο ιστορικής σημασίας παιχνίδι στην Άμφισσα».

Η σέντρα του παιχνιδιού είναι στις 18.00 και η τιμή του εισιτηρίου θα οριστεί στα δέκα ευρώ.

Φιλοξενούμενη η Καλαμαριά

Στα Σπάτα θα προπονηθεί την Παρασκευή ο Απόλλωνας της Καλαμαριάς ενόψει του φιλικού του Σαββάτου. Η ΑΕΚ θα εξυπηρετήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παραχωρώντας της το προπονητικό της κέντρο. Οι “Πόντιοι” θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα αύριο το πρωί και η προπόνησή τους στα Σπάτα θα γίνει το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα