Με Κοντοέ η προπόνηση του Ατρόμητου

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, τον Ατρόμητο, έκανε ο Γιάννης Κοντοές λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. 

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου προπονήθηκαν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο με απόντες τους διεθνείς Μπάλλα, Κούρο (Ελπίδων), Παπασπύρο (Νέων) και τον Μπρίτο που πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Κατά τα άλλα ελεύθερη για τους φιλάθλους του Ατρόμητου θα είναι η είσοδος στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αχαρναϊκό (19.00) στο γήπεδο του Περιστερίου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ανοικτές θα είναι οι θύρες 2 – 3 και 4.

Επίσης πραγματοποιήθηκε το πρωί η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Η ΠΑΕ Ατρόμητος που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου έκανε δεκτό το αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας για την παραχώρησης μιας θύρας του γηπέδου Περιστερίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των φιλάθλων της. Η θέση ωστόσο της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν κατά της μετακίνησης φιλάθλων του Παναιτωλικού και δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ. Πλέον αναμένεται η επίσημη θέση του αρμόδιου υπουργού κ. Γιάννη Ανδριανού.

Σχετικά άρθρα