Ο Γκουστάβο Κόλμαν στις προτάσεις ελευθέρων

Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έμεινε ελευθερος από την Τουρκική Τραμπζονσπορ πρότειναν πριν από λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ, όπως γράφουν και Τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η αναφορά γίνεται για τον 30χρονο Αργεντίνο Γκουστάβο Κόλμαν, που έχει καταγράψει καριέρα αξιομνημόνευτη στο Τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Κόλμαν αγωνίστηκε επί έξι συναπτά έτη στην Τραμπζονσπορ και έμεινε ελευθερος πριν από λίγες ημέρες καθώς οι διοικητικοί εκπρόσωποι της συγκεκριμένης ομάδας ήθελαν να αδειάσουν μια θέση ξένου παίκτη. Ο Κόλμαν έφυγε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήγε εκεί. Τώρα ο Κόλμαν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του αξιολογείται.

Ο Κόλμαν έπαιξε στην Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στην Τσακαρίτα, στην οποία έμεινε τρία χρόνια πραγματοποιώντας 32 συμμετοχές. Από κει πηγε στην βελγική Μπέερσοτ το 2006. Στο Βέλγιο έμεινε για δύο χρόνια. Εν συνεχεία μετακινήθηκε στην Τουρκία.

Στην Τουρκία ο Κόλμαν έπαιξε επί έξι συνεχόμενα χρόνια, κάνοντας 205 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 24 γκολ. Ωστόσο, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, με την Τράμπζονσπορ να υποχρεώνεται να του καταβάλει και 700.000 ευρώ για να αδειάσει θέση ξένου.

Σχετικά άρθρα