Δερμιτζάκης: «Παραμονή και καλή απόδοση»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη και θέτει τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Kρήτη ΣΠΟΡ FM” ως προπονητής του Εργοτέλη, παρά το ότι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.
Αναλυτικά η συνέντευξη: 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στο Ηράκλειο, έναν τόπο τον οποίο υπεραγαπώ και τον θεωρώ πατρίδα μου. Συμφώνησα με τον Εργοτέλη και θεωρώ ότι ήρθα σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερη ποιότητα, κουλτούρα αλλά και φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει από πολλές ομάδες και εύχομαι όλοι μαζί να δώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας και να πετύχουμε το στόχο που έχει η ομάδα και είναι η παραμονή της για μια ακόμα χρονιά στη Super League, καθώς φέτος θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. 
Έχω εικόνα για την ομάδα και θεωρώ το υλικό το οποίο υπάρχει είναι πάρα πολύ καλό, το μόνο που μένει, όπως γίνεται πάντα όταν δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και οδηγούμαστε σε μια αλλαγή προπονητή, είναι να φέρει ο νέος τεχνικός μια θετική αύρα μέσα στα αποδυτήρια, να δώσει τους παίκτες καλή ψυχολογία και να τους κάνει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους, τόσο σαν άτομα, όσο και ως σύνολο. Όλοι μαζί να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχει η ομάδα το στόχο της».
Για το γεγονός ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα: «Το ότι έρχομαι σε μια ομάδα που ξέρω πρόσωπα και πράγματα, λέει πολλά, αλλά δεν λέει και τίποτα. Το θέμα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μπορέσουμε πραγματικά να δουλέψουμε αυτά που θέλουμε και η ομάδα γρήγορα να αποκτήσει μια ταυτότητα, για να μπορεί να διεκδικεί μέσα στο γήπεδο τα αποτελέσματα που θέλει».
Για το ότι επιστρέφει στην ομάδα από την οποία άρχισε την προπονητική: «Θα μπορούσαμε να το πούμε και πεπρωμένο. Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που μου έκανε την τιμή να αγωνιστώ, βέβαια τότε ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς τώρα ο Εργοτέλης έχει μεγαλώσει πολύ σαν ομάδα, ενώ ήταν και η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω ως προπονητής επίσημα το 2001. Σίγουρα είναι αναμνήσεις πολύ καλές που δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Η ζωή όμως προχωρά και τώρα είμαστε σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα. Επίπεδα επαγγελματικά, όπως βλέπουμε όλοι τη δουλειά μας και για αυτό προσπαθούμε όλοι να πετύχουμε και να βρεθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο».

Σχετικά άρθρα