Φήμες για παραίτηση Μοντετζέμολο!

Μέσα στο τριήμερο του γκραν πρι της Μόντσα βρήκαν στη Ferrari να ανακινήσουν σημαντικά θέματα. Αρχικά ήταν το ζήτημα της παραμονής του Φερνάντο Αλόνσο, με την McLaren να καραδοκεί για την απόκτησή του. Το θέμα έληξε με δήλωση του ίδιου του δις παγκόσμιου πρωταθλητή ότι… «η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα». 

Τώρα μια νέα φήμη θέλει τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο να παραιτείται από πρόεδρος της Ferrari μετά το Grand Prix και να αναλαμβάνει ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, το μεγάλο αφεντικό του FIAT Group. Μάλιστα σύμφωνα με το motorsport-total.com ο Ρος Μπρον μπορεί να επιστρέψει στη Scuderia αντικαθιστώντας τον Μάρκο Ματιάτσι.

O Μοντετζέμολο βρίσκεται αρκετό καιρό σε πίεση από τους ανωτέρους του στo FIAT Group και ίσως μετά από 23 χρόνια προεδρίας στη Ferrari παραιτηθεί. Ο Ιταλός αν αποχωρήσει από την Ferrari θα πάρει τα ηνία της αεροπορικής εταιρείας Alitalia.

Όσον αφορά το θέμα επιστροφής Μπρον στο Μαρανέλο έχει να κάνει περισσότερο με την επιθυμία του Ματιάτσι να επιστρέφει στο πόστο που ήταν, στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Σχετικά άρθρα