«Τώρα όλοι μια γροθιά»

Σκληρή ανακοίνωση από τη Θύρα 7, με την οποία καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού σε συσπείρωση και ενότητα απέναντι στους αντίπαλους του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι πάνω από όλους είναι ο Ολυμπιακός και όποιος δεν επιθυμεί να είναι μέλος της ομάδας ας αποχωρεί.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
«Οι φίλαθλοι μας έχουν πέσει πολλές φορές θύμα εκμετάλλευσης απο ΜΜΕ και όχι μόνο.
Βλέπουμε καθημερινά τον λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στην ομάδα μας, στον Πρόεδρο μας, στους οπαδούς μας, από τις εφημερίδες που πρόσκεινται σε αντιπάλους αλλά και από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «αντικειμενικοί» αλλά στην πραγματικότητα είναι εχθροί του συλλόγου.
Με τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους πολλές φορές επηρεάζουν και τους δικούς μας φιλάθλους που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή την ώρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πρέπει να είμαστε ΓΡΟΘΙΑ σφιγμένη απέναντι στους εχθρούς μας απο όπου και αν αυτοί προέρχονται!
Η εκμετάλλευση των φιλάθλων-οπαδών μας από κάποιους, ορισμένες φορές ξεπερνάει και τα όρια της πρόκλησης…
…Τονίζουμε προς όλους ότι αυτή η εποχή είναι εποχή για ΜΑΧΗ υπέρ του συλλόγου και όχι για γκρίνια. Εμείς έχουμε γήπεδο και αυτοί βρωμοκάναλα. Εμείς έχουμε παίκτες και προπονητή και αυτοί έχουν φυλλάδες και σάιτ….
… Όποιος θέλει να φύγει από την ομάδα μας, για οποιοδήποτε λόγο, να τσακιστεί να φύγει το ίδιο λεπτό. Πάνω από όλα είναι το σήμα στην καρδιά και η ερυθρόλευκη και ριγωτή και όχι τα πρόσωπα».

Σχετικά άρθρα