Μαρικά: «Είμαστε εδώ για το αποτέλεσμα»

Οι αναμνήσεις των Ρουμάνων από τους αγώνες με την Ελλάδα δεν είναι ευχάριστες κάτι που επισήμανε ο αρχηγός της ομάδας,  Τσίπριν Μαρικά.

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε τη αρνητική εμπειρία των προηγούμενων ματς αλλά είμαστε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενώ μίλησε ακόμα…

 Για την κούραση των παικτών: «Κάποιοι παίκτες είχαν λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε και θα παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με την Ελλάδα;  «Έχουμε και τώρα την επιθυμία για νίκη. Σεβόμαστε την Ελλάδα και δεν θα είναι εύκολο ματς. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 Για την απουσία του κόσμου: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα διότι το κοινό πάντα βοηθάει την ομάδα, της δίνει δύναμη. Σαφώς και πιστεύω πως αυτό θα αποτελέσει πλεονέκτημα για εμάς».
 Είστε αισιόδοξοι: «Στα μπαράζ κόντρα στην Ελλάδα δεν τα καταφέραμε αλλά αυτός ο αγώνας είναι τελείως διαφορετικός για μια διαφορετική διοργάνωση. Θα παλέψουμε για την πρόκριση και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
 Για την Ελλάδα: «Ξέρουμε ότι η άμυνα της Ελλάδας είναι πολύ καλή. Την έχουμε μελετήσει, ξέρουμε πως πρέπει να μαρκάρουμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τακτική».
 Για την αγωνιστική ετοιμότητα: «Είναι η αρχή της χρονιάς. Δεν υπάρχουν ματς αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε παρά το γεγονός ότι δεν είμαι έτοιμοι 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Σχετικά άρθρα