Τσόρι: «Σεβομαι τον Ολυμπιακό»

Στο Καζάν βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μαζί με την οικογένειά του, συνδυάζοντας μίνι διακοπές αλλά και για να τακτοποιήσει κάποια επαγγελματική ζητήματα από την εποχή που αγωνιζόταν στη ρωσική ομάδα. 
 
Ο Ντομίνγκες μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα:
 
Για την παρουσία του στη Ρούμπιν: «Είναι αλήθεια αυτό. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Έχω όμως πολλές και καλές εμπειρίες από τον σύλλογο και δεν αλλάζει αυτό. Όσο για τις δικές μου αλλαγές δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τις προσδιορίσω. Ως άνθρωπος σίγουρα είμαι κάπως διαφορετικός. Ο τρόπος με τον οποίο μου έχει φερθεί η Ρουμπίν με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Όμως από τότε που έφυγα έχω περάσει πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Έδωσα έναν σημαντικό αριθμό αγώνων, που μου προσέφεραν μεγάλη εμπειρία. Έφτασα στο σημείο όπου συνειδητοποίησα την πρόοδό μου ως παίκτης και ως άνθρωπος. Κοιτάζοντας πίσω τώρα μπορώ να πω ότι έκανα τις σωστές επιλογές. Διάλεξα το σωστό μονοπάτι της ζωής και είμαι χαρούμενος. Οι αναμνήσεις από το Καζάν είναι για μένα πολύτιμες. Καταλαμβάνουν έναν πολύ σημαντικό χώρο στην ζωή μου. Η Ρουμπίν ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξα στο εξωτερικό. Το Καζάν ήταν η πρώτη πόλη που έζησα μακριά από το σπίτι μου. Βίωσα πολύ καλά πράγματα και εμπειρίες, που επηρέασαν θετικά την ζωή μου και την καριέρα μου».
 
 
Για το αν θα γύριζε στη Ρούμπιν: «Υπάρχει πάντα ένας κανόνας στο ποδόσφαιρο και την ζωή. Ποτέ μην λες ποτέ. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού αυτήν την στιγμή. Ένας ποδοσφαιριστής με ενεργό συμβόλαιο στην ελληνική ομάδα. Είμαι σε μία ομάδα με την οποία έχω δεθεί και την οποία αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλο σεβασμό. Επίσης τα δίνω όλα για να κερδίζουμε.Νιώθω πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ μην νομίζετε πως δεν έχω σκεφτεί το τέλος της καριέρας μου. Είμαι σε μία ηλικία που πρέπει να αρχίζω να το σκέφτομαι και αυτό. Δεν είμαι λοιπόν διαθέσιμος για άλλον σύλλογο αυτήν την στιγμή. Όσο για το μέλλον όλα εξαρτώνται από την προσωπική μου αγωνιστική κατάσταση αλλά και για το τι θέλει να κάνει η Ρουμπίν. Εάν θα ενδιαφερθεί ξανά για μένα.Σε κάθε περίπτωση και περίσταση για το μέλλον μου όλα είναι ανοιχτά. Θα είμαι πάντα ανοιχτός για διαπραγματεύσεις, εφόσον δεν θα έχω συμβόλαιο. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, για να γυρίσω στην Ρουμπίν χρειάζεται αμοιβαία θέληση. Ένα τέτοιο… όνειρο μπορεί να αργήσει πολύ και θα ήθελα να μιλήσω επαρκώς μόνο όταν θα υπάρχει μία συγκεκριμένη κατάσταση».

Σχετικά άρθρα