«Μπορεί Ευρώπη η Βέροια»

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει η Βέροια στη φετινή Λίγκα και σε συνέντευξή του σε τοπικό σάιτ, ο μέσος της ομάδας Μπάμπης Παυλίδης δεν έκρυψε ότι ο στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
 
Η συνέντευξη του Παυλίδη στο kerkidasport.gr:
 
Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα η Βέροια βρίσκεται στην κορυφή μετρώντας δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τι έχεις να πεις γι αυτό; «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και αυτό μας δίνει έναν αέρα για την συνέχεια. Ωστόσο πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους διότι δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα και το πρωτάθλημα είναι μακρύ».
 
Τόσο δυνατό ξεκίνημα δεν είχε ποτέ στην ιστορία της η ομάδα, ανεξάρτητα όμως από αυτό εσύ σαν παίκτης της Βέροιας ποιον στόχο θέτεις; «Η Βέροια είναι μια ομάδα που τις περισσότερες φορές πάλευε για την σωτηρία της στην Super League. Φέτος ο στόχος που θέτω εγώ σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Όσο αναφορά το θέμα της Ευρώπης που ακούγεται, πιστεύω πως μπορούμε να το καταφέρουμε αλλά θα υπάρχουν και πολλά εμπόδια στην πορεία».
 
Τι έχεις να πεις για την αλλαγή στη διοίκηση; «Αν και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το τι γίνεται στο διοικητικό κομμάτι, πιστεύω ότι φαίνεται να υπάρχει όρεξη και φιλοδοξίες για μεγαλύτερα πράγματα».
 
Νέος προπονητής στην ομάδα, σίγουρα τον περιμένει πολύ δουλειά και ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για την εντεκάδα, έχοντας ένα πληρέστατο ρόστερ. «Φέτος το ρόστερ της ομάδας όπως είπατε είναι πληρέστατο. Όλοι θέλουν να αναδειχτούν μέσα από την ομάδα και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο προπονητής άρχισε ήδη να μας μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού του και προσπαθεί πάντα να επιλέξει κάθε φορά αυτούς που είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δύσκολη η δουλειά του αλλά και ευχάριστη συγχρόνως».
 
Πως βλέπετε το νέο σας προπονητή και την φιλοσοφία που προσπαθεί να σας περάσει; «Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Φυσικά θα πρέπει να ακούμε τις εντολές του προπονητή μας, από κει και πέρα η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο».
 
Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι; Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Μπάμπη Παυλίδη; «Οι στόχοι οι δικοί μου είναι πρώτα από όλα να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχω βάλει στόχο να φτάσω ψηλά και ο κόσμος θέλω να ξέρει ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

Σχετικά άρθρα