Δέλλας: «Να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

O Τραϊανός Δέλλας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα είναι ακόμα πιο έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. 

«Θέλαμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι στα πόδια μας. Δοκιμάσαμε κάτι νέο στο πρώτο ημίχρονο, ανταποκρίθηκαν καλά τα παιδιά και πετύχαμε δυο γκολ. Δυστυχώς δε μας βοήθησε το γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο τερέν λόγω της βροχής κι έφερε γρήγορα κούραση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν καλά. Δε λέει κάτι αυτό που έγινε σήμερα, αφού ήταν απλά ένα φιλικό. Τώρα κοιτάμε το κύπελλο. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση και να κερδίσουμε. Παράλληλα, περιμένουμε και την κλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση κι εν συνεχεία αναφερόμενος στην διάταξη «4-3-3» τόνισε: «Με δυο ή τρεις προπονήσεις μέσα σε μια εβδομάδα δε μπορεί ο παίκτης να το αφομοιώσει τόσο γρήγορα. Θα συνεχίσουμε και θα το δουλέψουμε και στην πορεία».

Για τον Κατσουράνη: «Για τα μεταγραφικά δε θα μιλήσουμε. Σας το έχω ξαναπεί. Υπάρχει άνθρωπος γι’ αυτά τα θέματα».

Τέλος για τον τομέα του σκοραρίσματος είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα