Πλώρη για… Παρίσι η Ελλάδα

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 με τη Ρουμανία είναι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ Sports 1, Real FM, pamesports.gr.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έφερε τις δικές του καινοτομίες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έτσι οι Έλληνες διεθνείς ακολούθησαν ανήμερα του αγώνα χαλάρωμα μισής ώρας.

Όλοι στο στρατόπεδο της γαλανόλευκης ευελπιστούν το νέο ταξίδι να στεφθεί με επιτυχία και να βρεθούμε για 4η φορά στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτοί που πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα της Εθνικής είναι ο Καρνέζης στην εστία, αριστερά ο Χολέβας, δεξιά ο Τοροσίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος. Σίγουρος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστούν ο Σαμαράς αριστερά και δεξιά ο νέος αρχηγός της γαλανόλευκης Δημήτρης Σαλπιγγίδης .

Τις προηγούμενες ημέρες για τις θέσεις των χαφ ο Ρανιέρι δοκίμασε τους Κονέ, Μάνταλο, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο.Όπως εκφράστηκε στη Συνάντευξη Τύπου από τον Ορέστη Καρνέζη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στο μυαλό των διεθνών είναι το γεγονός ότι οι εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη θα είναι άδειες το βράδυ της Κυριακής, κάτι που όπως είπε και ο Ρανιέρι αποτελεί ντεζαβαντάζ για την Εθνική και πλεονέκτημα για τους Ρουμάνους.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Πιτσούρκα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους, Ταταρουσάνου, Τάμας, Ρατ, Κίρικες, Γκριγκόρε, Στάνκου, Χόμπαν, Πιντίλι, Κίπτσιου, Μάρικα και Μαξίμ.

Σχετικά άρθρα