Μπαϊράμι: «Έτοιμος για το επόμενο βήμα εάν το σώμα μου αντιδρά καλά»

Βήμα – βήμα θα προχωρήσει πλέον ο Εμίρ Μπαϊράμι μέχρι να νιώσει απολύτως καλά για να ενισχύσει στο μάξιμουμ τον Παναθηναϊκό.
Ο Σουηδός μέσος έκανε καλή εμφάνιση στο φιλικό με τη Βιτορούλ αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους, δείγμα σοβαρότητας. «Νιώθω καλά. Χρειάζομαι λίγο βελτίωση στο ρυθμό και στην έκρηξη. Πρέπει να βελτιώσω και άλλα. Βέβαια για το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης, αισθάνομαι καλά που μπήκα ξανά στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Σουηδός.
Σε ερώτηση εάν αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει, ο Μπαϊράμι δεν έδειξε βιασύνη. «Είναι δύσκολο να το πεις. Ήταν μια δοκιμασία για μένα, για να δω πως αντιδρά ο οργανισμός μου μετά από ένα παιχνίδι. Εάν το σώμα μου αντιδρά καλά τότε πιθανώς θα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ποιο θα είναι αυτό δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή», υπογράμμισε.
Κόντρα στη Βιτορούλ ο Μπαϊράμι έπαιξε τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα. Ο Σουηδός δεν έδειξε να έχει προτίμηση. «Το πιο σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο, να παίζω. Ξεκίνησα ως εξτρέμ, άλλαξα μετά. Δεν με πειράζει πού θέλει ο προπονητής να παίζω αρκεί να παίζω. Εάν θέλει να παίξω στα άκρα, θα παίξω εκεί. Εάν θέλει να παίξω “10”, θα παίξω και θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα», κατέληξε.
 

Σχετικά άρθρα