Χρυσό για Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, ενώ με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφουν οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης.
 
Στις γυναίκες, οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη επικράτησαν των Μάτιτς/Έγκιτς από τη Σερβία με 2-0 σετ (21-19, 21-17) στον τελικό προσθέτοντας έτσι βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε μετά τη νέα επιτυχία: «Αποστολή εξετελέσθη! Το επίπεδο εδώ στο Βελιγράδι ήταν πολύ καλύτερο από ότι στο τουρνουά της Βουλγαρίας, έγιναν καλά παιχνίδια κι, ειδικά, ο τελικός ήταν μια δυνατή κόντρα».
 
Στους άνδρες, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης ηττήθηκαν στον ημιτελικό από τους Τούρκους Γκότζεπε/Τζιτζίνογλου με 2-0 σετ (21-15, 21-19) και στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 επικράτησαν με 2-0 σετ (21-17, 21-15) των Σέρβων Άντονιτς/Γκάλεσεφ. Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί σε όλα τα τουρνουά ήμασταν στα μετάλλια, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Χάσαμε δύο ημιτελικούς από τους Τούρκους, όπου ίσως με λίγο περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δείχνουμε, πάντως, μια σταθερότητα και συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα