Κωδικός Ατλέτικο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από σήμερα την προετοιμασία για τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Μίτσελ να μην έχει ακόμα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του λόγω διεθνών υποχρεώσεων και τραυματισμών.
 
Ο Ισπανός τεχνικός είδε χτες Μήτρογλου και Διαμαντάκο στο ματς της Εθνικής, με τους δύο παίκτες να διεκδικούν τη θέση του σέντερ φορ. Ο δεύτερος δείχνει πιο έτοιμος, με το βάρος αυτές τις μέρες να πέφτει στον Μήτρογλου που ουσιαστικά τώρα μπαίνει στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Για τον Μήτρογλου υπήρχε άνθρωπος της Ατλέτικο χτες στο Φάληρο, ενω οι Ισπανοί θα έχουν κατάσκοπους στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ενώ κι ο Ολυμπιακός θα δεί φυσικά το ντέρμπι Ρεάλ-Ατλέτικο που προηγείται της κόντρας του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Ο Γκαζαριάν και ο Μπενίτες επιστρέφουν έχοντας παίξει καλά στα ματς των Εθνικών ομάδων τους. Σήμερα ο Κασάμι αντιμετωπίζει την Αγγλία με την Ελβετία και ο Ντουρμάζ την Αυστρία με την Σουηδία. Αμφότεροι αναμένεται να είναι βασικοί. Ο Αφελάι παίζει αύριο στο Τσεχία-Ολλανδία, όπως και ο Ελαμπντελαουί στο Ιταλία-Νορβηγία, ενώ ο Ντοσεβί την Τετάρτη στο Γκάνα-Τόγκο. 
 
Από τους τραυματίες ο Φουστέρ προπονείται κανονικά, ο Σιόβας είναι να μπει σήμερα στο πρόγραμμα και ο Μανιάτης κάνει αγώνα δρόμου μήπως προλάβει την Ατλέτικο, αλλά είναι δύσκολο. 
 
Από σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων μέσω Ίντερνετ για το ματς με την Ατλέτικο κι από αύριο η πώληση των εισιτηρίων στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. 
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής» ο Ολυμπιακός κινείται από τώρα για την απόκτηση του Πάπε Ντιοπ της Λεβάντε στην επόμενη περίοδο, όταν ο παίκτης θα είναι ελεύθερος. 

Σχετικά άρθρα