Σκόνδρας: «Στον ΠΑΟΚ μόνο για νίκες»

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο κινητό περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών και σήμερα Τρίτη, παίκτες του ΠΑΟΚ. Η αναφορά γίνεται για τους Γιάννη Σκόνδρα και Μιγκέλ Βίτορ . Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε ο Έλληνας αμυντικός για την πορεία του ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο Σκόνδρας είπε αρχικά για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ: «Είναι σημαντικό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να έχουμε αυτή την επαφή με τους φιλάθλους. Και εμείς δίνουμε χαρά στον κόσμο γιατί αυτό θέλουμε. Το κλίμα πιστεύω ότι έχει αντιστραφεί, πρέπει να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους με νίκες και επιτυχίες».

Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση προς την ομάδα από τον κόσμο;

«Δεν έχει αλλάξει η αντιμετώπιση, ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε ότι το κλίμα είναι στραβό ή πολύ καλό».

Χωρίς φιλάθλους θα παίξετε με την Νίκη Βόλου όμως ο στόχος δεν αλλάζει, έτσι δεν είναι;

«Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Έχουμε καλύτερη ομάδα και καλύτερο ρόστερ και πρέπει να κερδίσουμε. Και εντός Τούμπας και εκτός, πρέπει να κερδίζουμε. Όλοι ήμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε για το καλύτερο». Όσο για την δική του παρουσία είπε: «Πιστεύω ότι έχω βελτιώσει αρκετά λάθη που έκανα πέρυσι και η βασική μου επιθυμία είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να ανεβάζω συνεχώς την απόδοσή μου».

Σχετικά άρθρα