Επέστρεψαν οι διεθνείς στον ΠΑΟΚ

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε ξανά τους διεθνείς του δικέφαλου να επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας που προέβλεπαν περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα και συγκεκριμένες κινήσεις.

Οι Ρόμπερτ Μακ, ΕργκούςΚάτσε, Ράζβαν Ρατς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, ΣτέλιοςΠόζογλου και Ευθύμης Κουλούρης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Παναγιώτης Γλύκος προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ταλαιπωρείται από ίωση, έλαβε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε. Ενώ ο Στέλιος Κίτσιου ο οποίος κόντρα στη Ζίμπρου υπέστη κάκωση ισχίου ανέβασε ρυθμούς και η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά. Αισθητά βελτιωμένος είναι και ο Χέντβιγκες Μαντούρο .

Ο Εγιάλ Γκολάσα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε αποκατάσταση.

 

Σχετικά άρθρα