«Να αγκαλιάσει ο κόσμος την Εθνική»

Χαρά, ικανοποίηση αλλά, όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός, ούτε βαρύγδουπές δηλώσεις. Η νίκη της Κύπρου μέσα στη Βοσνία είναι μεγάλο αποτέλεσμα, όμως, δεν παύει από το να είναι απλά μια νίκη σε μια διοργάνωση δέκα αγωνιστικών. 
 
Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες του για τη μεγάλη τους προσπάθεια ενώ κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει την Εθνική.
 
«Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Δούλεψαν πολύ αυτές τις ημέρες και φάνηκε στο γήπεδο. Είναι παιδιά τα οποία το προηγούμενο διάστημα αδίκησαν τους εαυτούς τους. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει το γεγονός ότι παραμένουμε αουτσάιντερ στον όμιλο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια καυτή έδρα και ανταποκριθήκαμε. Με την παρουσία μας, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς.  Είναι καιρός ο κόσμος να έρθει να αγκαλιάσει την Εθνική. Στις 10 του Οκτώβρη παίζουμε στο ΓΣΠ με το Ισραήλ και θέλουμε να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, όπως είδαμε να συμβαίνει στη Βοσνία. Είμαστε το σωστό δρόμο αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι. Εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν πετύχουμε κάτι στο τέλος, καλώς. Αν όχι, θα ξέρουμε ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Χριστοδούλου.

Σχετικά άρθρα