Με το Νο25 ο Χολέβας!

Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Χοσέ Χολέβας στη Ρόμα ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο διεθνής αριστερός μπακ παρουσιάστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με το Νο25.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχε πολλές προτάσεις αλλά εγώ αποφάσισα να έρθω στη Ρόμα γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ με τεράστιο όνομα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χολέβας.

«Στα 18 μου χρειάστηκε να σταματήσω, για να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα. Την κόρη μου. Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να επανέλθω αλλά τα κατάφερα. Ο καθένας ξέρει ότι ξεκίνησα αργά. Όταν ήμουν 21 ετών. Σήμερα είμαι 30 αλλά μπορώ να πω ότι είμαι διψασμένος για τίτλους. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Το πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι είδα μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει. »

 «Με το Ρανιέρι δε μιλήσαμε για τη Ρόμα. Σίγουρα είναι ευχαρίστηση να παίζω με άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές εδώ. Υπάρχει ιδιαίτερο feeling μεταξύ μας. Είμαι μόλις τρεις ημέρες εδώ. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πα΄ντα και μετά ο προπονητής θα αποφασίσει.»

Σχετικά άρθρα