Δέλλας: «Τώρα τα λάθη θα κοστίζουν»

Τα ψέματα τέλειωσαν και πλέον αρχίζουν τα… δύσκολα. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλησε στη χθεσινή προπόνηση να βάλει σε ρυθμούς… Football League τους «κιτρινόμαυρους» και για αυτό ξεκίνησε τα φροντιστήρια.

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι από το πρώτο επίσημο παιχνίδι και να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε εδώ και δύο μήνες», είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ για να προσθέσει στη συνέχεια: «Μέχρι τώρα τα λάθη που γινόντουσαν στα φιλικά παιχνίδια, δεν μας στοίχιζαν και μπορούσαμε και να τα διορθώσουμε. Τώρα όμως κάθε λάθος που θα γίνεται στα επίσημα ματς, θα κοστίζει. Γι αυτό και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί σας το έχω πει πολλές φορές και σας το ξαναλέω, θα χρειαστείτε όλοι. Θα πρέπει να στηρίζετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι. Και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινή προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε τον Δημήτρη Γροντή στη θέση του αριστερού μπακ (αντί του Σταύρου Πεταυράκη) και τον Βασίλη Ρόβα ως παρτενέρ του Δημήτρη Ανάκογλου (αντί του ανέτοιμου Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο).

Οι υπόλοιποι παίκτες που είναι υποψήφιοι για βασικοί, ήταν οι Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεραπεία ο Μπρέσεβιτς, εξιτήριο ο Τσεβάς 

Σχετικά άρθρα