Ανακοίνωσε Ουίλιαμσον η ΑΕΚ

Την απόκτηση του 26χρόνου Αμερικανού φόργουορντ Γκάρετ Ουίλιαμσον ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
Ο Ουίλιαμσον είναι απόφοιτος του Σεντ Τζόζεφ και στην επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί στην NBDL και στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον (26 χρ., 1μ.96) είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις…
Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον είναι ο νέος Αμερικανός που υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Ουίλιαμσον γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1988 στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ.
Ο Αμερικανός άσος και κάτοχος διαβατηρίου Καναδά προέρχεται από τους Λόντον Λάιτνινγκ στους οποίους έπαιξε την περασμένη περίοδο και είχε μέσο όρο 18,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ σε 51 αγώνες για το πρωτάθλημα Καναδά ενώ αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος.
Ο Ουίλιαμσον αποφοίτησε από το κολέγιο του Σεντ Τζόζεφ το 2010 και ως τελειόφοιτος (2009-2010) μέτρησε μέσο όρο 12,1 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 31 ματς στο NCAA. Ο 26χρονος φόργουορντ δεν επιλέχθηκε από καμία ομάδα στο ντραφτ του ΝΒΑ και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη λίγκα NBDL (Τούλσα 66ers, Όστιν Τόρος).
Το Νοέμβριο του 2012 ο Ουίλιαμσον αποφάσισε να γίνει κάτοικος Γερμανίας και φόρεσε τη φανέλα της Έχινγκεν με την οποία συμμετείχε σε 18 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος έχοντας μέσο όρο 9,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ».

Σχετικά άρθρα