Προετοιμασία για Καλλονή, πάει για sold out με Ντιναμό

Με την επιστροφή των διεθνών Πράνιτς, Καρέλη, Λαγού, Τριανταφυλλόπουλου αρχίζει σήμερα ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή.

Προκειμένου να μην κάνει κακή αφετηρία όπως στην περσινή σεζόν που έχασε από νωρίς το τρένο διεκδίκησης του τίτλου, το Τριφύλλι δεν έχει περιθώριο βαθμολογικής απώλειας στη Λέσβο. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος κάτι που γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου και σκοπεύει να το περάσει στους παίκτες του.

Οι απουσίες γνωστές. Μάρκους Μπεργκ και Διαμαντής Χουχούμης είναι εκτός μάχης, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα είναι ετοιμοπόλεμος –έστω και για μικρό χρόνο συμμετοχής- ο Εμίρ Μπαϊράμι . Αντίθετα ο Βαλμίρ Μπερίσα θέλει το χρόνο του και προς το παρόν θα παίζει με την ομάδα Νέων.

Την ίδια ώρα που ο Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ασχολούνται με το μεθεπόμενο παιχνίδι. Αυτό με τη Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League την προσεχή Πέμπτη στη Λεωφόρο. Τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν. Προς το παρόν είναι σε κυκλοφορία μόνο για τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ενώ θα πρέπει να υπολογιστεί ότι από τα 16.000 της χωρητικότητας της Λεωφόρου τα 1.000 είναι εκτός αφού προορίζονται για τους φιλοξενούμενους και τις «νεκρές ζώνες» που θα δημιουργηθούν.

Σχετικά άρθρα