Στην Γαλλία συναντά τους «πράσινους» ο Γκιστ!

Στην Γαλλία εντός της ημέρας αναμένεται να συναντήσει ο Τζέιμς Γκιστ την αποστολή του Παναθηναϊκού, που αναχωρεί στις 2 μ.μ. για το Μιλούζ προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Η χθεσινή (10/9) αναβολή της άφιξης του 28χρόνου Αμερικανού φόργουορντ στην Αθήνα από τις ΗΠΑ προκάλεσε προβληματισμό στους «πράσινους». Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γκιστ και ο 28χρόνος Αμερικανός φόργουορντ αναγνωρίζει την κατανόηση που έχουν δείξει οι «πράσινοι» και ότι έχουν σταθεί δίπλα του στην δύσκολη κατάσταση, την οποία αντιμετωπίζει.

Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν άμεσα μετά την αναβολή της άφιξης του Γκιστ, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει κατ’ ευθείαν για την Γαλλία προκειμένου να συναντήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία αναχωρεί από την Αθήνα στις 2 μ.μ. με προορισμό το Μιλούζ μέσω Ζυρίχης, για να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Μπάγερν Μονάχου, του Ερυθρού Αστέρα και της Στρασμπούρ.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν κανονικά οι Αντώνης Φώτσης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που προέρχονται από τραυματισμός. Ο Φώτσης από οσφυοϊσχιαλγία και ο Μαυροκεφαλίδης από θλάση στο τετρακέφαλο.

Αντιθέτως, στην Αθήνα θα μείνουν οι Έι Τζέι Σλότερ  και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λόγω προβλημάτων στον τετρακέφαλο, όπως και ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια της χθεσινής (10/9) προπόνησης.

Σχετικά άρθρα