Νέο ΔΣ στον Πλατανιά

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς και χθες (10/09) το βράδυ παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα της ομάδας των Χανίων. Ο κ. Μαθιουλάκης ανακοίνωσε όλο το διοικητικό σχήμα της ομάδας το οποίο είναι το εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μανώλης Μαθιουλάκης (τοπογράφος μηχανικός – επιχειρηματίας). 

Αντιπρόεδρος & Ταμίας: Αντώνης Κοκολοδημητράκης (επιχειρηματίας). 

Γραμματέας: Μανώλης Τσιριτάκης (επιχειρηματίας). 

Μέλη: Δημήτρης Αλεξάκης (οικονομολόγος – επιχειρηματίας), Απόστολος Αποστολάκης (δικηγόρος), Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης (γιατρός), Δημήτρης Μαθιουλάκης (επιχειρηματίας), Λάμπρος Μαλτέζος (αξιωματικός ε.α.), Ανδρέας Μαραμπουτάκης (περιφερειακός διευθυντής Ανάπτυξης Κρήτης και Ανατολικού Αιγαίου της ΑΤΕ Ασφαλιστική Α.Ε.), Χρήστος Πραματευτάκης (δικηγόρος), Μανώλης Τζινευράκης (επιχειρηματίας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Δείπνο σε όλη την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Πλατανιά Χανίων παρέθεσε χθες το βράδυ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Μανώλης Μαθιουλάκης, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Minoa Palace Resort & Spa, στον Πλατανιά.
Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκολοδημητράκης και μέλη της Διοίκησης, ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Απόστολος Παπαδάκης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Σχετικά άρθρα