Τελική ευθεία για Πανιώνιο ο Αστέρας

Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Τάσο Μπακασέτα, Γιάννη Γιαννιώτα, Ερίκ Τιε Μπει να ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες και να επιστρέφουν στο προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, συνεχίστηκε κανονικά η προετοιμασία της ομάδας για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα στο «οικογενειακό διπλό» με το οποίο ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες και σε αυτά που ζητούσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Στους απόντες της προπόνησης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, όπως και ο Ντορίν Γκόιαν με τον Ρίτσι Κιτόκο αντίστοιχα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου, όπου αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Σχετικά άρθρα