Η «καυτή» παρουσίαση του Χολέβα (pics)

Διαβάστε ακόμα:

Με το Νο25 ο Χολέβας!

Πρωτάθλημα με την Ρόμα, είπε πως θέλει ο Χοσέ Χολέβας κατά την παρουσίασή του από την Ρόμα, αλλά η «καυτή» γυναίκα που ήταν δίπλα του… επισκίασε κάθε δήλωση! Την Τετάρτη οι «τζιαλορόσι» έκαναν τα… αποκαλυπτήρια του διεθνούς Έλληνα άσου και η παρουσίαση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού απέκτησε περισσότερη λάμψη, λόγω της Σιμόνα Τρέτσα! Μιλάμε για την γυναίκα που ανέλαβε να κάνει την μετάφραση!

Η έμπειρη-σε θέματα μετάφρασης-Ιταλίδα στα 28 της είναι περιζήτητη από πολλές ομάδες στην Ιταλία, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Φιορεντίνα (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ). Το 2013 έκανε το «μπαμ» στην επίσημη παρουσίαση του Μάριο Γκόμες από τους «βιόλα»! Τους τελευταίους μήνες την… θέλουν όλες οι ομάδες. Η Φιορεντίνα την κάλεσε ξανά για μεταφράστρια στον Μάρκο Μαρίν, ακολούθησε το πέρασμά της από τη Λάτσιο όπου βρέθηκε στις παρουσιάσεις των Στέφαν Ντε Βρίι, Έντσον Μπράαφχαϊντ και Φίλιπ Τζόρτζεβιτς!

Έχει το… μυστικό της η Σιμόνα Τρέτσα. Έχει ρίζες και από την Γερμανία και έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της σε Ρώμη και Ντίσελντορφ. Έτσι, μιλάει πολύ καλά ιταλικά και γερμανικά. Γνωρίζει όμως τρεις ακόμα γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ολλανδικά! Οπότε λογικό να είναι και περιζήτητη!

Οι φωτορεπόρτερ στην παρουσίαση του Χοσέ Χολέβας την… απαθανάτισαν με… ποικιλία! Και με χαμόγελο, και σοβαρή… Αλλά πάντα με αυτοπεποίθηση!

Σχετικά άρθρα