Τρομερά επεισόδια στην Αλβανία (videos&pics)

Από πολύ σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι Βλάζνια Σκόδρα-Τίρανα για το αλβανικό πρωτάθλημα (3η αγωνιστική), με αποτέλεσμα να επικρατήσει… χάος και να έχουμε δεκάδες τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικοί!
Η… σπίθα μπήκε, όταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας διαφώνησαν με μια απόφαση του διαιτητή στην αρχή του δευτέρου μέρους! Οι οπαδοί των Τιράνων άρχισαν τις φασαρίες και έτσι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν μπροστά από το πέταλο τους με αποτέλεσμα να έχουμε συμπλοκές! Υπήρχαν και ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά! Μέχρι τότε το παιχνίδι ήταν 1-0. Μόνο που τα Τίρανα ισοφάρισαν στο 90’+4 και αυτό έβαλε… φωτιά και στις κερκίδες των γηπεδούχων. Τότε πολλοί οπαδοί της Βλάζνια Σκόδρα κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους τους.
Έτσι είχαμε συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, τα επεισόδια πήραν πολύ μεγάλη έκταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να… σβήσουν την «φωτιά»! Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας υπάρχουν δεκάδες τραυματίας. Φέρεται να χτυπήθηκαν ο πρόεδρος των Τιράνων, παίκτες των ομάδων, οπαδοί και αστυνομικοί.
Οι οπαδοί περικύκλωσαν και τα αποδυτήρια. Η αστυνομία περικύκλωσε το γήπεδο, με αποτέλεσμα να γίνουν και συλλήψεις, αλλά με τρομερές συγκρούσεις…

Σχετικά άρθρα