Σχεδιάζουν την… «Ρωσία 2018»

Το… Μουντιάλ του 2018 σκέφτονται ήδη στη Ρωσία και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς θέλουν στην διοργάνωση που θα φιλοξενήσουν, να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία! 

Στο πλαίσιο αυτό δουλεύει ήδη η Ομοσπονδία της χώρας και οι άνθρωποι της σκέφτονται μια απίθανη ενέργεια. Μιλάμε για την σύσταση ομάδας με το όνομα «Ρωσία 2018», η οποία θα πάρει μέρος στο εγχώριο πρωτάθλημα με διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμών.

«Είναι σαφές ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική μέσω τις ομαδικής δουλειάς στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας στον κόσμο. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα. Ένας από αυτά, ίσως και το σημαντικότερο, θα ήταν να μπορούσαμε να ιδρύσουμε μια ομάδα – Ρωσία 2018», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ανατόλι Βορομπίεφ και συμπλήρωσε: «Η ομάδα θα πάρει μέρος στο εγχώριο πρωτάθλημα της σεζόν πριν το Μουντιάλ. Θα αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας και θα υπάρχουν δύο μεταγραφικές περίοδοι. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουμε κάποιον παίκτη στην ομάδα του και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά άρθρα