Πρόβα Μιλιβόγεβιτς για Ατλέτικο

Πυρετός προετοιμασιών στον Ολυμπιακό για τους δύο αγώνες που έχει η ομάδα τις επόμενες ημέρες στο Καραίσκάκη, το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη με την Ατλέτικο. 
 
Ο Μίτσελ δίνει φανέλα βασικού στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα και για το παιχνίδι με την Ατλέτικο μαζί με τον Ντελβίν Εντινγκά που επιστρέφει σήμερα από την Αφρική και χάνει σίγουρα το αυριανό ματς. Ο Σέρβος μπαίνει απευθείας στα βαθιά, δείχνει πανέτοιμος στις προπονήσεις και έχει την ευκαιρία να μπει από την αρχή στην ενδεκάδα της νέας ομάδας του. 
 
Στην άμυνα υπάρχει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Μποτία που χάνει το ματς με τον ΟΦΗ και τρέχει να προλάβει την Ατλέτικο. Με τον ΟΦΗ θα τον αντικαταστήσει λογικά ο Αυλωνίτης . Στη διάθεση του Μίτσελ είναι πλέον και ο Σιόβας για τη θέση του αριστερού στόπερ, ενώ ίσως παίξει με τον ΟΦΗ ο Σαλίνο δεξί μπακ για να πάρει ανάσες ο Ελαμπντελαουί
 
Ο Γιάννης Μανιάτης ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας ακόμη μία λύση στον Μίτσελ που σκοπεύει να έχει πολύ συμπαγή άξονα κόντρα στους συμπατριώτες του το βράδυ της Τρίτης και θεωρεί απαραίτητο τον έμπειρο μέσο.
 
Ο Μίτσελ έχει διαρκώς συζητήσεις με τον Κώστα Μήτρογλου τον οποίο προσπαθεί να αποφορτίσει από το άγχος του… «οπωσδήποτε γκολ». Ο διεθνής φορ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ σε ετοιμότητα και πρώτο πλάνο παραμένει ο Δημήτρης Διαμαντάκος .
 
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται απόψε στο Ρέντη και θα έχει ενδιαφέρον η αποστολή που θα επιλέξει ο προπονητής και οι αποφάσεις του σχετικά με το ποιούς θα κρατήσει ενόψει Ατλέτικο. 

Σχετικά άρθρα