Ο Πρίντεζης τραγουδιστής

Τις ικανότητές του στο τραγούδι απέδειξε, ενώπιον φίλων, γνωστών, αλλά και των υπόλοιπων θαμώνων γνωστού παραλιακού club της Σύρου, ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος δε δίστασε το βράδυ της Τετάρτης να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει καραόκε ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Σύρο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, πριν επιστρέψει δριμύτερος στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, “πήρε όλη την ευθύνη” και “έδωσε ρέστα”, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, αλλά και τα δεκάρια των δύο κριτών.

Ο Συριανός αθλητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει πολλές φορές περήφανο το νησί του, απέδειξε ότι τα ταλέντα του δεν περιορίζονται μόνο στα παρκέ των γηπέδων, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν έκπληκτοι με τη φωνή του.

Οι θαμώνες, όχι μόνο δε σταμάτησαν να τον επευφημούν, αλλά απήλαυσαν την ερμηνεία του όσο και ο ίδιος, ο οποίος δε σταμάτησε ούτε λεπτό να χαμογελάει και να ζητάει από τους θαμώνες να τον ακολουθήσουν στο τραγούδι.

Σημειώνεται, ότι ο Γιώργος Πρίντεζης πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα μετά τον αποκλεισμό της από τη Σερβία.

Πηγή: koinignomi.gr

Σχετικά άρθρα