Μάντζιος: «Θέλουμε έναν παίκτη για το κέντρο»

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά για τον Πανθρακικό καθώς όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος η ομάδα της Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής.

Οι δηλώσεις του Μάντζιου στη NOVA:

«Δουλέψαμε καλά στη διακοπή και καλύψαμε κάποιο χαμένο έδαφος με ορισμένα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι για τον Λεβαδειακό. Το ματς είναι δύσκολο, στην έδρα του ο Λεβαδειακός είναι δυνατός και ανταγωνιστικός, κάτι που έδειξε και πέρυσι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε για αποτέλεσμα. Ο Λεβαδειακός είναι καινούρια ομάδα με αρκετές μεταγραφές και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο. Έχει ποιότητα σαν σύνολο, άφησε καλή εικόνα τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο όπως και με τα Γιάννενα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής θεωρώ πως δεν έχουμε πάρει ότι μας αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα. Στο δημιουργικό κομμάτι τα πήγαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε 18 τελικές με τον ΠΑΣ. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάναμε ευκαιρίες. Το γκολ είναι και θέμα ημέρας ή και τύχης. Ευελπιστούμε στα ερχόμενα παιχνίδια οι φάσεις να γίνονται γκολ και να πάρουμε νίκες».

Για Κάσες, Πέρεθ:

«Κάθε μέρα γίνονται και καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνονται. Είναι δύο κεφάλαια για την ομάδα μας. Ελπίζω να παρουσιάζονται συνέχεια καλύτεροι και να μας βοηθήσουν στους στόχους μας. Εύχομαι όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς».

Για το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής:

«Στενεύουν τα περιθώρια. Θέλουμε να κάνουμε μία κίνηση που θα έχει όμως άμεσα αποτελέσματα. Όχι να φέρουμε έναν παίκτη απλά για να τον φέρουμε. Αν έρθει παίκτης θα ενισχύσει το κέντρο».

Σχετικά άρθρα