Μανωλάς: «Ακόμα καλύτερος στο μέλλον»

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ξανά βασικός για την Ρόμα, στη νίκη που πέτυχαν οι «τζιαλορόσι» με 1-0 στο Έμπολι και ο Έλληνας άσος τόνισε μετά τον αγώνα πως θέλει στο μέλλον να δώσει τα πάντα στην ομάδα του και να την βοηθήσει έτσι να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Ο διεθνής αμυντικός μίλησε και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που έχει σημασία για τον Κώστα Μανωλά είναι πως άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό του Ρούντι Γκαρσία με την απόδοσή του και την γρήγορη προσαρμογή του…
«Ο Μανωλάς αμέσως κατάλαβε πως πρέπει να παίζει άμυνα στην ομάδα μας και αυτό είναι καλό νέο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρόμα, σε σχετική ερώτηση για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.
Ο Κώστας Μανωλάς, μετά τον αγώνα με την Έμπολι είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ήρθα γα να τη βοηθήσω στο μέλλον. Η Ρόμα είναι σπουδαία ομάδα, όλοι δουλεύουν σκληρά, ο ένας βοηθά τον άλλον και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες».
Στη συνέχεια για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε, διότι υπάρχουν καλές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τον Μπενατιά (έφυγε για την Μπάγερν) ο Κώστας Μανωλάς που έχει κληθεί να τον αντικαταστήσει τόνισε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά εγώ είμαι το μέλλον της ομάδας και θα δουλέψω σκληρά για να τον αντικαταστήσω επάξια και να έχει μία καλή σεζόν η Ρόμα».

Σχετικά άρθρα