Μορφέσης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»

Άλλον έναν τελικό χρυσού μεταλλίου μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην σπουδαία καριέρα του, θα ζήσει αύριο μαζί με τα κορίτσια του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης.
Ο πετυχημένος προπονητής των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων όλων των κατηγοριών στις γυναίκες θα καθοδηγήσει την Εθνική μας ομάδα Νέων Γυναικών στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Όστια. Ο Μορφέσης μιλάει για τη νίκη στον ημιτελικό με την Ισπανία και δίνει τις εκτιμήσεις του εν όψει του μεγάλου τελικού με την οικοδέσποινα Ιταλία την Κυριακή (14/09) στις 19.30.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μορφέση:
Για τη νίκη στον ημιτελικό με Ισπανία: “Συγχαρητήρια πολλά στα κορίτσια. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Αυτό ήταν το μυστικό της συνταγής. Οι ελληνικές ομάδες μόνο έτσι μπορούν να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια”.
Για τον επερχόμενο μεγάλο τελικό με Ιταλία: “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και παιχτικά. Και η Ιταλία το ίδιο. Δίκαια αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται στον τελικό. Θα επιδιώξουμε να μην επηρεαστούμε από το κλίμα στο κολυμβητήριο, όπου θα είναι φανατισμένο το κοινό υπέρ των Ιταλίδων και ελπίζουμε να μην είναι επηρεασμένοι οι διαιτητές. Όμως να ξέρετε, είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και για μια κακή εις βάρος μας διαιτησία. Έτσι ώστε να είμαστε συγκεκντρωμένοι και να απολαύσουμε τον τελικό, με στόχο πάντα τη νίκη και το τρόπαιο”.

Σχετικά άρθρα