Αρχισε η διακομιδή, ένταση στο νοσοκομείο

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε επιχείρηση διακομιδής του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού με αεροσκάφος C27, από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.
Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση μεταξύ συγγενών του 46χρονου και φιλάθλων του Ηροδότου, μέσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Flashnews.gr  φίλαθλοι του Ηροδότου βρέθηκαν στο νοσκομείο και ζητούσαν συγνώμη για τα όσα προκλήθηκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.
Οι δηλώσεις που έκαναν σε τοπικά ΜΜΕ, προκάλεσαν την οργή των συγγενών του 46χρονου, οι οποίοι σε στιγμές συναισθηματικής έντασης και αγωνίας για την τύχη του αγαπημένου τους, διαπληκτίστηκαν με φιλάθλους της ομάδας.
Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης, φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, είναι κρητικός αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά, ενώ μέχρι και σήμερα διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα σε τουριστική περιοχή των Χανίων.
Στην Αθήνα βρέθηκε πριν αρκετά χρόνια για σπουδές και από τότε μένει στον Πειραιά, στα λεγόμενα “Κρητικά” στον Προφήτη Ηλία, όπου διαμένουν πολλοί Κρήτες.
Στο μεταξύ, η μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο συλλήψεις φιλάθλων του Ηροδότου,  οι οποίοι μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα